Zavarivanje

Zavarivanje je ključan proces u mnogim industrijama, od izgradnje i proizvodnje do popravki i održavanja. To je proces spajanja materijala visokom temperaturom stvarajuci jak, čvrst, gotovo neraskidiv spoj.

Pruzamo širok spektar usluga zavarivanja kako bismo zadovoljili potrebe naših klijenata. Naš tim visokokvalifikovanih i iskusnih zavarivača obučen je za najnovije tehnike i tehnologije zavarivanja, i sertifikovani su za različite procese zavarivanja.

  Naše usluge uključuju:

  • IZRADA ČELIČNIH KONSTRUKCIJA: Pružamo usluge izrade i montaže komponenti od čeličnih konstrukcija
  • ZAVARIVANJE CEVI: Imamo mogućnost zavarivanja širokog spektra materijala, uključujući ugljenični čelik, nerđajući čelik i aluminijum
  • IZRADA PO MERI: Možemo da dizajniramo i proizvedemo metalne proizvode po meri kako bismo zadovoljili vaše specifične potrebe, bilo da se radi o jedinstvenom komadu ili seriji identičnih delova.
  • SERTIFIKOVANO ZAVARIVANJE: Naši zavarivači su sertifikovani i prate industrijske standarde i kodekse, obezbeđujući da naši zavareni spojevi budu najvišeg kvaliteta i ispunjavaju sve bezbednosne zahteve.

Znamo da je svaki projekat jedinstven i blisko sarađujemo sa našim klijentima kako bismo razumeli njihove specifične potrebe i zahteve.

  Garantujemo visok kvalitet rada i zadovoljstvo kupaca.